Впроваджено механізм подання онлайн заяв для отримання молодіжного кредиту на будівництва (придбання) житла за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла з відсотковою ставкою 18% річних

З 4 січня 2019 року всі бажаючі взяти участь у програмі житлового кредитування за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла (Постанова КМУ № 488 від 11.05.2011) можуть подати відповідні заяви онлайн або особисто, звернувшись до нашого регіонального управління Держмолодьжитла.

Для Цього Вам необхідно перевірити, чи маєте ви право на отримання кредиту, та зареєструватися через сайт Іпотечного центру Держмолодьжитла. 

Право на отримання кредиту для придбання житла зі статутного капіталу Держмолодьжитла мають молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни:

- віком до 35 років включно (кожного з членів молодої сім’ї – чоловіка і дружини);

- які перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, або у яких відсутнє у власності житло, або які мають у власності житлову площу не більшу за 13,65 м2 (без урахування житла, що знаходиться на тимчасово окупованій території);

- залишок середньомісячного доходу сім’ї (громадянина) за умови сплати щомісячного платежу за кредитом не менший за 3-кратний прожитковий мінімум на кожного працюючого члена сім’ї.

Процес подання документів складається з таких кроків:

- завантаження бланків анкети і заяви із сайту нашого регіонального управління;

- заповнення бланків і створення електронної копії;

- подання документів до нашого регіонального управління Держмолодьжитла.

Бланки розміщені на сторінці «Подати заяву-анкету» розділу «Кредит з статутного капіталу» в меню «Житлові програми».

Увага! Подати документи можна одним з наступних способів:

-  в електронному вигляді через сайт регіонального управління Держмолодьжитла;

- в електронному вигляді, відправивши на електронну адресу нашого регіонального управління Держмолодьжитла;

- на паперових носіях особисто заявником до відповідного регіонального управління/Іпотечного центру Держмолодьжитла.

Вашу заяву буде включено в Інформацію щодо надання довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок коштів Статутного капіталу (власних коштів) Держмолодьжитла, яка публікується на сайті Іпотечного центру Держмолодьжитла.

Кредитні договори від імені та в інтересах Держмолодьжитла укладає Одесьске регіональне управління Держмолодьжитла в якості кредитного посередника.

 

!!!!Прохання ознайомитися з інструкцією по заповненню документів!!!

Умови отримання