Стратегічний план розвитку регіонального управління на 2019-2020 роки

14-20 лютого 2019р. директори усіх регіональних управлінь спільно з членами правління і керівниками підрозділів центрального апарату Держмолодьжитла відпрацьовуватимуть плани роботи своїх РУ на 2019 рік, стратегічні плани розвитку до 2020 року.

Також були підбиті підсумки роботи у 2018 році по кожній області.

19 лютого 2019 року директор Одеського регіонального управління Держмолодьжитла, Аністратенко Олег Олександрович, презентував Стратегію розвитку Одеського регіонального управління Держмолодьжитла на 2019-2020 роки та план роботи регіонального управління на 2019 рік.

 У форматі конструктивної фахової дискусії відбувався пошук шляхів вирішення проблемних питань регіонального управління.

Основними результатами роботи регіонального управління Держмолодьжитла в 2019-2020 роках році повинні стати:

- подальше збільшення кількості громадян, які придбали власне житло через житлові програми, які адмініструє Держмолодьжитло;

- 100-відсоткове освоєння коштів, наданих з державного бюджету на реалізацію програм «Доступне житло» та «Кредит зі статутного капіталу Держмолодьжитла»

- збільшення обсягів фінансування місцевих житлових програм;

- прийняття нових програм в регіонах Одеської області;

- збільшення кількості об'єктів будівництва в Одеському регіоні в які будуть спрямовуватись кошти за програмами Держмолодьжитла та забезпечення громадянину можливості вибору об’єктів будівництва в кожному районі міста Одеси