До уваги громадян, які подали заяви-анкети на отримання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла

Одеське регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє про наявність коштів для надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла,  в обсязі  1 300 000 грн. 

Враховуючи обсяги фінансування, відмови від отримання кредитів (у 2019 році) окремих кандидатів Одеське регіональне управління Держмолодьжитла звертається до наступних громадян:  

Дата реєстрації заяви-анкети

Реєстраційний номер заяви-анкети

Прізвище та ініціали імені і по-батькові кандидата на отримання кредиту (представника сім'ї)

 
 
 

               

16.04.2019                          67              Донський С.М.
14.05.2019                          70              Римар В.М.
15.05.2019                          71             Трегубов С.Ю.
15.05.2019                          72             Дяченко О.В.
     

 

Вам необхідно  протягом 10 робочих днів ОСОБИСТО подати заяву (в порядку черговості) про надання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу до Одеського РУ  Держмолодьжитла. 

 

Важливо!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання державної підтримки.

У разі не подання документів у зазначений термін, кредит буде надано іншому громадянину із списку кандидатів.

 

Крім того повідомляємо, що у разі, якщо Ви  не маєте наміру отримати кредиту  поточному періоді, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Одеського РУ Держмолодьжитла.

При цьому, реєстраційний номер заяви-анкети для отримання кредиту залишається незмінним, та право на отримання кредиту може реалізуватись у наступному періоді.